.

CONTACTEER ONS VOOR VRIJBLIJVENDE INFORMATIE EN PRIJSOFFERTE

Accumo heating

Met ons huismerk Accumo beschikken we over een eigen merk van warmte-opslag of inertieradiatoren. Deze slimme, onderhoudsvrije en energiezuinige verwarmingstoestellen laten wij produceren in Duitsland volgens de strengste normen inzake veiligheid en kwaliteit.

Deze zuinige verwarming combineert convectie, straling en accumulatie. Bovendien onderhoudsvrij.
Verspreidt een zachte constante en comfortabele warmte.
Eenvoudige installatie zonder grote werken. De afgeleverde warmte is zacht, gelijkmatig en aangenaam.
De temperatuur is constant en de luchtvochtigheid blijft op niveau. Deze radiators moeten niet meer constant elektrische stroom hebben om het opwarmingsproces in stand te houden. Het stroomverbruik is net als met een warmtepomp afhankelijk van de isolatie van uw woning. Hoe beter de isolatie hoe lager het verbruik maar met een groot verschil: Snellere opwarming correcte temperatuurregeling vooral op zonnige dagen.

 

Benieuwd naar de prijzen?

Neem contact met ons op via onderstaande contact formulier, zonder enige verplichting!

Waarom via het contactformulier: aan hand van de grootte van uw ruimten waar u deze nieuwe zuinige verwarmingen wenst, berekenen wij voor u hoeveel verwarmingen nodig en het vermogen, per opgegeven ruimte. Dit is erg belangrijk, niet alleen om u comfortabel te verwarmen maar vooral zuinig.

Niet vergeten onze prijzen zijn rechtstreeks fabrikant > klant

Levering ook in Nederland

BELANGRIJK

 

Als u prijs of info aanvragen via e-mail doet, graag uw contactgegevens te vermelden zoals uw GSM of telefoon nr. en WOONPLAATS aub. om u sneller en correcter te antwoorden.

Verzending is gratis vanaf 2 radiatoren

Contactformulier

Meter
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
L + B
Houd ook rekening met de hoogte van de radiator.

ACCUMO HEATING
BETAALBARE INERTIE VERWARMING, OOK IN VERBRUIK

ACCUMO HEATING
BETAALBARE VERWARMING, OOK IN VERBRUIK

ALTIJD
FABRIEKSPRIJZEN

ACCUMO HEATING
7/7 HELPDESK

LEVERING RECHTSTREEKS
FABRIEK NAAR KLANT

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!  Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten, verkoop- provisie en reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Omdat we geen  veldmedewerkers hebben en daarom deze hoge verkoopcommissies en advertentiekosten niet hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben, zijn onze nieuwe generatie radiators daardoor lager geprijsd. Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen!  Waarom 'doe het zelf' ? Omdat het zeer simpel is om onze verwarmingen te plaatsen! Bovendien worden ze kant en klaar geleverd compleet met ophangsysteem, pluggen en schroeven. Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om zowel afbraak oude verwarming als het plaatsen te voorzien.

Al de radiatoren van het type 'SMART' zijn is reeds voorzien van een radiosturing standaard ingebouwd of een ingebouwde smart thermostaat.

 

Logo Accumo BV wit

OVER ACCUMO

Accumo  informeert u graag over de verwarming van de toekomst: Nieuw Generatie Warmte-Opslag radiatoren. Wij leveren en installeren indien nodig uw verwarming bij u thuis.

CONTACT

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0032 472 81 2424
T: 011 650 002
E: info@accumo.be