DE WERELD IN VERANDERING

ELEKTRISCHE WARMTE-OPSLAG VERWARMING IS DE TOEKOMST DUURZAAM EN BETAALBAAR

Waarom het NIEUW Elektrisch verwarmen ?

 

Het is stilaan duidelijk da wij van de fossiele brandstoffen moeten afstappen. Een alternatief is verwarmen op elektriciteit: Daarom is ons systeem dat niet continu stroom moet heeft maar telkens de geproduceerde warmte opslaat, doorslaggevend. Het NIEUW Elektrisch Verwarmen wordt stilaan de norm: het principe van de thermische inertie

Een verwarmingssysteem op stroombasis wordt internationaal veel toegepast. Vooral in ons omliggende landen zoals Frankrijk, Duitsland en Oostenrijk. Het vermijden van roetdeeltjes en fijnstof draagt bij tot een aanzienlijk beter kamer- en huisklimaat en vermindert op die manier het risico van allergieën en astma, vooral bij opgroeiende kinderen.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van deze nieuwe generatie slanke warmteopslag radiatoren voor hun woning. Deze verwarmingen kan je zowel als hoofd- of bijverwarming inzetten. Onze nieuwe generatie Eco-heating  radiatoren met geheugen-kern behoren tot de energiezuinigste verwarming op dit moment: de technologieën zijn 3 in 1.  Deze hebben een efficiëntie van 100% in vergelijking met ongeveer 70% voor verwarmingen op gas en olie. Dus veel efficiënter. De afgeleverde warmte is zacht, gelijkmatig en aangenaam. De temperatuur is constant en de luchtvochtigheid blijft op niveau.

Het is niet meer nodig om constant elektrische stroom te leveren om het opwarmingsproces in stand te houden. Door deze zeer traag afkoelingsproces blijft de temperatuur lang hoog zodat er geen nood is aan nieuwe stroom, dus laag verbruik! Hier wordt door de thermostaat bepaald wanneer de radiator opnieuw even stroom nodig heeft. Ideaal als alternatief voor brandstoffen zoals gas en olie door de afnemende beschikbaarheid alsook een duidelijke toename in kosten.

Als uw stroomleverancier stroom aanbiedt uit 100% duurzame bronnen (wind, water, fotovoltaïsch), dan zou u uw huis kunnen verwarmen zonder het milieu te belasten. Maar ook perfect te combineren met eigen zonnepanelen!  U produceert geen fijnstof en geen broeikasgassen, vooral geen CO2. Op die manier verwarmt u uw kamers niet ten koste van het milieu, maar helpt u onze natuurlijke hulpbronnen voor de komende generaties te behouden en de natuur te beschermen.

Screen Shot 01-14-23 at 10.17 AM
accumo e verwarmingen met zonnzpanelen

Onze Accumo radiatoren zijn reeds toekomst gericht en kunnen zonder problemen werken in de combinatie met fotovoltaïsche systemen (zonnepanelen).

Hoe functioneren onze ACCUMO heating inertie warmte-opslag verwarmingen?

Deze technologie bestaat uit een ideale combinatie van speciaal gevormde lamellen en de meest moderne chamottestenen met grote dichtheid, die de warmte uitstekend opslaan. Deze combinatie zorgt ervoor dat energie efficiënt wordt omgezet in warmte door deze warmtewisselaar. Zo ontstaat een aangenaam kamerklimaat dankzij stralingswarmte en convectiewarmte.

Een inertie of warmte-opslag radiator werkt volgens het principe van de thermische inertie. De verwarmingskern bestaat uit een met 200 ton geperst chamottesteen. Deze chamottesteen slaat warmte direct op zonder enig energieverlies en houdt deze warmte lange tijd vast maar zorgt ook voor een gelijkmatige warmte in huis zonder dat er geurtjes of stof verspreid wordt. Een draadloze thermostaat en zorgt ervoor dat de ingestelde temperatuur behouden blijft.

Uiteraard hangt het verbruik grotendeels af van hoe goed uw woning geïsoleerd is. Neem bv. een hedendaags gebouwd woning dan zal het verbruik minder dan de helft bedragen dan van een ouder woning met een ander isolatiewaarde.

colour-03-tinos
tekening konvectiewarmte b

 De voordelen van Elektrisch verwarmen op een rijtje:

  • Efficiënte warmte
  • Energie besparend
  • Onderhoudsvrij
  • Eenvoudige montage
  • Nauwkeurige temperatuur regeling middels regelaar of app
  • 2 cm Dikke chamotte-accumulatorkern
  • Combinatie van confectie en straling
  • Te combineren met PV-installaties
  • 30 jaar fabrieksgarantie

 

Onze radiatoren met een prachtige afwerking:

Alle radiatoren worden standaard geleverd met een snoer en stekker van 1,5 meter lang. Bepaal zelf of de stekker links of rechts van de radiator hangt. De display hangt altijd aan de kant van de stekker. De radiator is 2-zijdig op te hangen. Er is dus geen voor af achterzijde. De lamellen en afwerking zijn gelijk aan elkaar. Al onze radiatoren werken op 230 Volt.

Niet te vergeten: een fabriekswaarborg van 30 jaar op de radiatoren gegarandeerd!

Garantie-Badge_Garantie-Badge-DE0Ef1GxqEXhBZJ
M-1300 in salon
HZ025_PT01_600x600@2x
Accumo XL-2450 radiator
H-2000 in veranda
optimized-ecomo-radiator-in-bedroom smaller
125 in badk met hdrek
81DsVlK0kdS._AC_SX679_

Veelgestelde vragen

Klik op + voor het antwoord

Offerte aanvragen

Nota: vraag een vrijblijvend offerte aan via CONTACT Formulier

ACCUMO HEATING
BETAALBARE INERTIE VERWARMING, OOK IN VERBRUIK

ACCUMO HEATING
BETAALBARE VERWARMING, OOK IN VERBRUIK

electrische muurverwarming,radiator,faq

ALTIJD
FABRIEKSPRIJZEN

electrische muurverwarming,radiator,faq

ACCUMO HEATING
7/7 HELPDESK

electrische muurverwarming,radiator,faq

LEVERING RECHTSTREEKS
FABRIEK NAAR KLANT

Veel bedrijven verkopen hun verwarmingen via een vertegenwoordiger!  Hierbij betaalt u als klant de resulterende kosten, verkoop- provisie en reclamekosten die bij de verkoopprijs gerekend worden.

Omdat we geen  veldmedewerkers hebben en daarom deze hoge verkoopcommissies en advertentiekosten niet hoeven te betalen, maar dankzij de online verkoop enkel lage advertentiekosten hebben, zijn onze nieuwe generatie radiators daardoor lager geprijsd. Dat zijn besparingen die we doorgeven aan onze klanten door lage ‘doe het zelf’ prijzen!  Waarom 'doe het zelf' ? Omdat het zeer simpel is om onze verwarmingen te plaatsen! Bovendien worden ze kant en klaar geleverd compleet met ophangsysteem, pluggen en schroeven. Uiteraard hebben wij de mogelijkheid om zowel afbraak oude verwarming als het plaatsen te voorzien.

Al de radiatoren van het type 'SMART' zijn is reeds voorzien van een radiosturing standaard ingebouwd of een ingebouwde smart thermostaat.

 

Logo Accumo BV wit

OVER ACCUMO

Accumo  informeert u graag over de verwarming van de toekomst: Nieuw Generatie Warmte-Opslag radiatoren. Wij leveren en installeren indien nodig uw verwarming bij u thuis.

CONTACT

Accumo BV
Heivinkstraat 26
3520 Zonhoven
België
T: 0032 472 81 2424
T: 011 650 002
E: info@accumo.be